CO2 bemesting in de tuinbouw

Als kweker bent u natuurlijk altijd op zoek naar duurzame oplossingen die u kunt gebruiken om het kweken van gewassen gemakkelijker te maken. Een van die oplossingen is Co2 bemesting. Fertico2 is een van de bedrijven die u daarbij van dienst kan zijn. Wij leveren namelijk hoogwaardige rookgasreinigingsinstallaties voor optimale CO2 bemesting in de tuinbouw.

Betrouwbaar

Wanneer u kiest voor een fertico2 systeem bent u niet alleen verzekerd van lage onderhoudskosten maar ook van de beste service en kwaliteit. Het Fertico2 systeem maakt namelijk gebruik van zo min mogelijk sensoren en is gemaakt van de meest duurzame materialen waaronder roestvrijstaal en teflon. Hierdoor kunt u een systeem van fertico2 een heel seizoen gebruiken zonder tussentijds onderhoud uit te hoeven laten voeren. Hebt u in de tussentijd een storing of problemen met uw rookgasreinigingssysteem? Dan kunt u gebruik maken van onze 24/7 service en storingsdienst!

Inzicht

Een van de belangrijkste eisen die u als kweker stelt aan co2 bemesting in de tuinbouw is natuurlijk dat u dit te allen tijde zou moeten kunnen monitoren. Hiervoor bieden wij bij Fertico2 het hulpmiddel CaReCon. Hiermee kunt u altijd en overal gegevens opvragen en diagnoses uitvoeren. Zo kunt u met deze tool bijvoorbeeld heel gemakkelijk de CO2 productie in de gaten houden, storingen detecteren en de CO2 productie starten of stoppen.

Onderhoud

Bij Fertico2 geloven wij dat preventief onderhoud de sleutel is tot optimale CO2 productie. Daarom vervangen wij tijdens vaste onderhoudsmomenten onderdelen voordat ze kapot gaan. Hierdoor voorkomt u onnodige storingen en kunt u het maximale rendement uit uw fertico2 systeem halen. Hebt u een verouderde CO2 installatie? Dan kan het op financieel gebied interessant zijn om uw katalysator te voorzien van een onderhoudsbeurt. Dit doen wij bij Fertico2 met behulp van onze laboratorium afdeling. Deze afdeling controleert en evalueert de katalysator en rapporteert vervolgens zijn bevindingen. Op basis van deze gegevens kunnen wij u vervolgens meer vertellen over de verwachte levensduur en de stappen die genomen kunnen worden zodat uw systeem klaar is voor optimale CO2 bemesting!

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze oplossing voor CO2 bemesting in de tuinbouw? Neem dan contact met ons via ons contactformulier op om een afspraak te maken!

Onderhoud op afstand

Onderhoud

Flexibiliteit

Flexibiliteit

Snelle reactietijd

Snelle reactie

Altijd bereikbaar

24/7 bereikbaar

Minimale uitval – Maximale opbrengst

Onze partners

Over het algemeen is één onderhoudsbeurt per seizoen voldoende om ervoor te zorgen dat de fertico2-installatie probleemloos werkt. Toch kunnen er ook bij de allerbeste techniek storingen en defecten voorkomen. Om onderbrekingen zoveel mogelijk te beperken, maken wij gebruik van werkplaatsen en opslaglocaties bij u in de buurt. Zo voorkomen we lange transportafstanden en wachttijden; het personeel op locatie is bovendien gedegen opgeleid door H+H Service. En u kunt natuurlijk ook rekenen op onze onderhoudsspecialisten in Duitsland die u op afstand kunnen helpen. Zij analyseren problemen en kunnen deze in sommige gevallen op afstand oplossen. Dat scheelt tijd en geld.

CO2 systeem Energie besparen in de tuinbouw CO2 systeem CO2 productie CO2 bemesting in de tuinbouw CO2 bemesting CO2 bemesting in de tuinbouw CO2 bemesting CO2 installatie